Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bider som syns men som aldrig hänt


Bilder

Finska nyheter, jag kan förstå bara jag får en bild
Bilder som skapar olika känslor, ständigt i förändlighet
beroende på händelser och meningar.
I mitt huvud har jag ständigt olika bilder, som ger mej känslor
det skrämmande det har aldrig hänt.
Panik, glädje, ro, ångest, en rörledning av tankar, bilder som hela tiden
droppar, aldrig avskruvad.
Verkligheten skrämmer mej inte, den finns där precis som årstiderna
hela tiden skiftande.
Det är min andra värld som gör mej förvirrad och ledsen som bara
jag känner och ser.
Dags att stänga av ledningen och täta hålen, jag är min egen
rörmokare bara jobba övertid här ska lagas.




Fri vers av birgitha
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-02 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha