Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I don't love you


I don't love you
but I'll hold your hand
whenever you need it


I don't love you
but I will ease your sorrows
and share your joys


I don't love you
but I will lay down next to you
help you through the night


I don't love you
but I will stand by your side
till the end of time


And no matter what I say
and no matter what you do
I will always love you

My friend




Fri vers av Harriette
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-03 11:28



Bookmark and Share


  mickech
En vacker text om vänskap, bra!
2014-02-27

  Peter Stjerngrim VIP
Glad att du publicerar igen, min vän ...
Applåderade tidigare men glömde
framföra denna lilla väsentliga detalj i hur dina ord berörde mig ...
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette