Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den krokiga stigen

Om du inte trivs på din krokiga stig.
Inte tror på sagor och sägen.
Lyss till ett råd från mig!
Och gå istället på motorvägen.




Bunden vers (Rim) av Niklas Liljehammar
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-03 14:38



Bookmark and Share


  Nina.K
*Skrivet* sku det stå - mycket bra text iaf!
2014-02-21

  Nina.K
Underbart skrivit!!! Bravo!
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Liljehammar
Niklas Liljehammar