Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så jävla seriös när vi älskar!

Jag är så jävla seriös när vi älskar!

Jag är så jävla seriös när vi ska ha en romantisk middag, alltid ordning och reda.
perfekt dukat, med alla avstånd till bordsservis och hur vi klär oss.
Det blir ju så trist och seriöst oromantiskt.

Lovar att börja använda fantasin vi äter lite hur som helst tar lite vin i armkrok och matar varandra med ostar, häftiga rädisor äpplen och bestämmer inte i förväg så mycket. vi köper det vi vi finner utan att tänka.

Jag är så jävla seriös när jag älskar med dig och ditt fina hull,
lovar att bli mer rolig och ansvarslös.
med mina kåta knull.
Inte säga ja så var det klart för att sedan göra nåt annat.

Jag är så jävla seriös när jag har amorösa eskapader,
ordningsam , strukturerad, exakt tid och rum, platsats tre gånger i veckan lördag, onsdag, fredag, kl 21:00.

Lovar att bli mera lättsam skämtsam. flexibel.

ag är så jävla seriös när jag bestämmer sängens läge och ordning och reda i alla sängkläder samt när vi efteråt badar på ett välplanerat sätt.

Jag är så jävla seriös när vi ska ut i naturen planerar sönder allt,
Nästa gång klär jag av dig i skogen, lägger dina ben om min hals kör in min snopp hårt och brutalt till det går för oss och du blundar där vi ligger i blåbärsriset och skogslöv mellan träden och benen.
Låt det komma lite småkryp det gör ju inget.

Jag ska bli mera oseriös!










Prosa av mik mikelson
Läst 576 gånger
Publicerad 2014-02-03 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mik mikelson