Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frökenfräken.


jag ville jag vore en tant med medicin som biter på bitterhet
en slampa som skiter i verkligheten
någon som lyssnar på svensktoppen
ett par skor som gått in en öken
en öken som torkat
ett par vader som fnöske
en låda rödvin, en kotlett
några gram heroin. ett spett
att köra rätt in i din ryggrad
jag ville jag vore något annat än jag är

jag ville jag vore utan klimakterium
ett antiwrinkelskydd, en sena
någon som kunde knulla utan kondom
en sommarnatt som bräker
regnet som vräker ner i din ficka
ha en kuk i min fitta
som pengar på baken, bensin i tanken
i tanken en böld i ditt öra
jag ville jag vore någonting att göra

jag ville jag vore en plåga om sommaren
ett ansikte naket i fönstret
som tittar på fula gubbar som knullar
småflickor de raggat på nätet
en flak öl, en medvurst
en gädda i vassen
som plast på en duk, ett bord utan ben
jag ville jag vore ren från fördärv




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-02-03 20:26



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
rätt in i ryggraden baaaow.
2014-02-04

  Gunnar Hilén VIP
Jag har sagt det redan...the Queen is back ! Det rinner bitterhet över och under skorna...det plaskar längtan...allt är mycket !
2014-02-04

  Per Teofilusson
fin. De där blanka ansiktet i fönstret är ju en vardagsrysare, tvi.
2014-02-04

  Epione VIP
Ha ha du är ju knäpp på riktigt. Go Girl mer mer ??
2014-02-03

  Ingela Svenson VIP
Hejdlöst sprudlar Lili, jag tror Du är på bättringvägen, detta är ren energi!
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP