Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag va stark.

Jag va stark,
Jag älskade,
Jag var lycklig.

Idag är jag svag,
men muren jag byggt upp
visar en annan sida.
Det finns bara en som kan rasera den.
Det är du.

Ditt namn värmde mig,
det värmde varje del av mig.
Mitt hjärta,
mina tankar,
min själ.

Idag är jag kall,
jag fryser och längtar,
Jag längtar efter dig,
din famn, din lukt
och ditt allt.

Du var mitt hjärta,
du gjorde mig hel,
men idag är helheten
raserad.

Jag sakna och älskar dig.




Fri vers av Mainda
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-03 21:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
saknadsfylld men bra förtäljd
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mainda
Mainda