Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek lindrar sorg


Sorg är tungt att bära
som bly eller som en stor ojämn gråsten
som ett ok på mina axlar
men all den kärlek som nu finns i mitt liv
gör att jag lättare kan leva vidare




Fri vers av Therés
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-03-17 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!