Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Det är få förunnat
att se sig själv i spegeln
och veta att man inte
något annat kunnat

än att vara den man är
för i spegelbilden
en sliten man
i tröstlös mild misär

hur vore då inte annat
än livet som det levts
tänk om, bara om
tiden kunde stannat

då livet tedde sig
från den ljusaste sidan
då vore bilden nu
väl bättre så säg

men det är få förunnat
att se sig själv i spegeln
och veta att man kan
men inte annat kunnat




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-04 17:53



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Vilka snygga rim!
Och kluriga, förstås,
Sätter igång en del tankar,
På gott och ont.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter