Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsband

Det är

tomt på tomtar

det suger ett sug och

jag är döv, sövd och obehövd

vill inte vara till lags, vill hellre vara tillagad

- färdig att slukas

kukar ur

dopaminet är inte min vän i himmeln

smittad av svalor

jävla ränder som aldrig går ur

känner ingen ikväll, känner inte igen

- någon

i behov av en hand på min panna

- förbön

en sval hand

fan

kan det komma någon ur mig

stig fram,

kliv på.




Fri vers av Freddy Eastling
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-04 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Tuff" med mycket hjärta.
2014-02-04

  kriya
Befriande läsning.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling