Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förebrår

Lurades att tro på mitt självförverkligande i dina ögons avigaste vrår,





men du förebrår.




Fri vers av Freddy Eastling
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-04 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag får en form av "klassisk" känsla av denna text och all den vällust det innebär för sinnena.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling