Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under trädens bark

Trädens bark är mina känslors hölje.
Jag finns inuti träden, där skrattar jag,
gråter jag, där är jag en parantes.

Folk läser mina ringar men ringa känslor
visar jag. Dom finns långt nere i rötterna
fulla av skratt, fulla av gråt.

Rötterna ger liv och lyster åt det ofantliga
grenverk med blad som omger mig, skyddar
mig, gör mig till ett träd.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 389 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-04 20:31



Bookmark and Share


  ULJO
Väldigt fint formulerat
2014-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
En djup dikt...mycket fint...
2014-02-06

  anits VIP
Mycket vacker poesi!
2014-02-04

  M M Mannheim VIP
Åh vilken fantastisk dikt. Jag är full av beundran för din poesi. Du får med få verser in så mycket som visar på stor politisk ådra.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.