Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreningens brunn

Känslan tar mig fram med tassande steg.
Jag söker försiktigt efter kärlek.

Jag vet att du finns, min källas brunn,
brunstig utav det jag söker att finna.
Jag är inte feg.

När vi två blir en badar jag i ditt brunstiga
vatten, över djupet av din våta själ.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 360 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-04 20:40



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant skaldat
2014-02-06

  anits VIP
Så fint du skriver!
2014-02-05

  M M Mannheim VIP
Återigen en dikt med få verser som du får in som andra skulle behövs många fler verser till.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.