Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du


Vill du ha mig
Vill du det inte så släng mig åtminstonde i soporna
i stället för att låta mig ligga och sakta ruttna bort i vårt hem




Fri vers av Therés
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-03-17 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!