Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är platsen

Det här är platsen
där du kan se in
bland skuggorna,
där du kan höra havets brus
i stilla vatten.

Här vandrar du osynlig
vid sidan av vägen och
upplever skönheten i den
redan utblommade vildrosen.

Det här är platsen
där du kan känna
änglars närvaro
i det tysta landskapet,
där du kan höra vindens viskan
över vida slätter.

Här omfamnar du
barnet inom dig och
hittar jordmån att
plantera all din längtan

Det här är platsen
där blåvingefjärilen flyger fritt
ur dina öppnade händer
för att sedan med ihopfällda
vingar återvända
till den blomma som den
kallar sitt hem.




Fri vers (Fri form) av Änglaögon
Läst 702 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-05 13:33



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket vacker poesi! Den andas lugn....sista versen är suverän!
2014-02-26

  elin1
Frihet.
Väldigt vackert, fina rader, gillar speciellt sista stycket.
2014-02-11

  Maria Sundelin VIP
Ord som andas frihet
2014-02-10

  Lena Själsöga Keijser
tack

djupinnerligt
tack
2014-02-08

  ULJO
Så ska poesi låta i mina öron
2014-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så ljuvligt vackert...man känner lugnet när man läser...
2014-02-06

  Anya VIP
Vacker naturbild med ton av tacksamhet mellan raderna.
2014-02-06

  walborg
Ljuvlig poesi
2014-02-05

    ej medlem längre
underbart vackert skriver du..
2014-02-05

  Chawa VIP
Jag har en sådan plats som jag bara älskar - mitt Paradis på Jorden! Du beskriver den så vackert med just den underbara känsla jag själv känner när jag befinner mig där! Tryggt målande och mycket vacker poesi som sparas!
2014-02-05

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin, andlig o naturromantisk dikt om Ditt själsliga vilorum o meditativa kraftkälla!

Sparas!
2014-02-05

  Peter Kohlm VIP
Stor poesi!
2014-02-05

  Lindha W Gustavsson
Så ljuvligt vackert varmt och ömt - du skriver helt i min smak. Vet att jag kanske sagt det tidigare men du är fantastisk på att skriva poesi!
2014-02-05

    ej medlem längre
Vackert !!!
2014-02-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbara ord....mycket vackert!
2014-02-05

  Ljusletaren
Praktfullt ordat om platsen där vi alla finner ro *tack* /kram
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon