Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsluckor

Från kvällen då jag tappade andan
där i solstrimman
på torget

Till nyss, nu när jag kan känna igen
här i gråljuset
i rummet

Vad som hände där emellan
som en snabbspolad film

Suddiga bilder
förbi glädje, panik och ångestavsnitt
Välbehövligt bedövat




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 569 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-05 14:03



Bookmark and Share


  walborg
Beskrivning av ett chocktillstånd?
2014-02-16

  walborg
Associerar till bibelställena om att inte stå ut med att stå ansikte mot ansikte med Gud - verkligheten alltför stark ibland
2014-02-05

  aol
ruggigt bra berörande skrift
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind