Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han åkte ut så det visslade om det

Han åkte ut

Han fick inte vara kvar en enda minut till
Så sa hon
Från den ena dagen till den andra
Ut på bar backe med kraken

Han gjorde allt för henne
Pengar, gåvor, hjälp, kärlek
Allt man kan tänka sig gjorde han
Han tog emot hennes barn som de vore hans egna telningar

Men han åkte ut

Hon fann en annan
En yngre så klart
mer spännande
och inte alls så snäll
nej tvärt om

Jag fattar ingenting
och det är inte första gången detta händer en vän

Hur ska jag kunna trösta när jag helst vill säga
- Gott! skönt för dig att du äntligen blivit av med den skatan




Fri vers av Therés
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-03-17 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!