Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande skare

Glittrande skare svår
kölden stampar i farstun
elden flämtar tyst
längtar hett till vår

Frasigt knastrande steg i snö
kölden biter röda kinder
blommor lagt sig stilla
för länge sen att dö

Fotspår i sakta mak
för sent att ila fort
kölden biter hårt
gör mänskan kall och spak

granruskan hänger trött
med vinterpälsen tung
önskar sig en vår
som förr den mött

alldeles naken




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-05 18:33



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Plågsam realism
Men skön poesi
Fem istappar!
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter