Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smulorna



och det syntes alltid i ditt ansikte när du återvände, att
någonstans på järnvägen mellan verklighetens kryphål,
sibirien och dina fingrar - hade drömmar varsamt placerat
pärlor på den tunna tråd som höll din hand. men jag såg,
såg greppet - precis som ömtåliga vingar i knuten näve.
det regnade, regnade pärlor den natten. pressad mellan
bokbladen förvarar du drömmarna nu. och mellan händers
springor sipprar ljus, när vi håller för ögon och önskar över
allt. innan rädslan rinner in, lovar du att aldrig glömma varför.












Fri vers av Silverbjer
Läst 306 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-08 10:07



Bookmark and Share


  träsnidaren
"vingar i knuten näve "
Suveränt snyggt!
2015-02-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Formkänslans mysticism i en gåtfull slutklang som om den hördes ända ut i universum
2015-02-08

  KattenKin VIP
Och dessa rader "precis som ömtåliga vingar i knuten näve"
- så poetiskt!
2015-02-08

  KattenKin VIP
Vackert som ger mersmak!
- "någonstans på järnvägen mellan verklighetens kryphål,
sibirien och dina fingrar" -
Utsökt!
2015-02-08

  Lars Hedlin
En text full av känslor!
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Silverbjer