Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga tro

Jag vet det gör ont att falla
Men man måste inte alltid vara stark

Så snälla res dig igen
För det finns en hand som hjälper
Som sträcks ut just mot dig

Tveka inte min vän
Trots att varje nytt fall
Gör ondare än det förra

För när hopplösheten känns som störst
Är hjälpen nära

Så snälla vän lita på mig
Våga testa dina vingar igen
För jag lovar och svär

Det finns en hjälpande hand
Någon som vill vara ditt stöd
Bara du vågar öppna ögonen och se




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 702 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-06 00:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
1 Joh 1:9
Tror du på Herren Jesus?
2014-02-08

  Jasmine_S
Riktigt underbar och fantastisk text! Åh vet liksom inte vad jag ska säga. GRYMT BRA!! Applåder i massor!!
2014-02-08

    ej medlem längre
Vacker och hoppfull!
2014-02-06

  Ljusletaren
Underbar text /kram
2014-02-06

  Jesse Jöns Tufve
...gud? Ja en fin text!
2014-02-06

  Angel of love
Så otroligt vacker och öm text.
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP