Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borta bra men hemma bäst


Byter gärna



Det svenska mot det utländska

Det kända mot det okända

Björkar mot palmer

Husmanskost mot landets specialiteter

Fasta priser mot att pruta

Rutiner mot "lite hur som helst"


Ett par veckor

Sen är det skönt att komma hem




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-06 11:02



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Så sant! Borta bra men hemma bäst.....
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP