Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
medfödd eller skapad...


Elakhet




Ljust igen på min himmel

min egen ledstjärna


Sammanhanget bländar i sig

Mina ögon och sinnen hade aldrig fel


Trots vetskapen var allt

hemskare ändå



Insikter tog form och bildade

nya fenomen


Människans elakhet var svårfångad

väl dold

genomtänkt

kunde inte ana



En medfödd tanke om

att ondskan inte fanns



Ibland måste man tänka om




Nu vet jag bättre








Fri vers av chrissie
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-06 16:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text skrivit med känsla ...
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie