Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hej och ett tack

Dagar läggs till dagar
och jag sover så lätt
som om jag väntar på nåt
En frälsare med sin krans

En ängel från det fria
en demon från förr
dricka och bli drucken
fri men instängd

På 40 kvadrat
på Järntorgsgatan 4
tänka vilda tankar
om rock n roll och sånt

Dagar läggs till dagar
och man tinar sakta upp
drömmer stilla drömmar
om kärlek, vänskap och sånt

En liten ängel
en sorts vän
ett litet troll
som inte tror på Gud
knappt på människan längre

Och jag går mina promenader
till och från ICA
men säger inte mycket
bara ett hej och ett tack




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-06 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite vemodigt...
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman