Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt

Torsdag natt
vaknar halv tre
gör kaffe och röker
spelar Winnerbäck

Mår lite bättre nu
tänker på mina änglar
att dom finns där
trots allt

Men en öl hade suttit bra
trots att man vet
att det går sämre och sämre
att dricka

Och idag är dagen fri
kanske städa lite
kanske gå till köpcentret
kolla efter skivor och filmer
eller så beställa från Ginza

SMS:a min ängel
att allt är bra
att jag står kvar
trots allt

Och jag en vacker man
trots
eller tack vare mina sår...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-06 17:00



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Ja ta vara på de små ögonblicken i livet
2014-02-07

  Katinka VIP
Fint och känsligt skrivet!
2014-02-07

  Niklas Liljehammar
Tack vare, kanske...
2014-02-07

  Yrre VIP
Då mjukt med självinsikt, så vackert!!!
2014-02-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Änglar finns! Det får man vara glad för.
2014-02-07

    ej medlem längre
Skönt att du har dina änglar.
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman