Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit endast änglar vågar gå

Här är vägen lång
och kantad med is
för någon har sagt det så

och lilla syster
du blev sjuk och trött
av att försöka hjälpa
och jag brinner inte längre

skrev brev
med dig som adressat
men dom kom aldrig fram
försvann i korsvägen mellan rätt och fel

Dit endast änglar vågar gå
där gick du
tog mig i hand
följde mig till vägs ände

och dikterna du samlat
själarna du mött
löstes upp
och blev till snö

Men en vår ska komma
då vi ska gå ut
än en gång lyckliga
över det lilla...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-06 17:06



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgsna toner spelar i din fina text.
2014-02-07

    ej medlem längre
Våren ska komma......som vi väntar på
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman