Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är min egen konstnär i allt och följer mitt hjärta var dag

Så mycket fula människor det finns
att mobba är ett av deras hemska tecken
de kan inte respektera hantera olikheter
i deras lilla förkrympta värld finns det inte plats
det ända de kan säga då någon sticker ut
någon som är annorlunda än dem och
som visar sitt eget unika värdefulla i ord
eller yttre som klädesplagg även ansikte
det kan i stort sätt vara vad som helst!
då skjuts det många elaka onda hatpilar
helst ska de söndra dem i bitar och krossa
så de inte fortsätter stråla i sin egen
skapelseform i det de gör eller ser ut
avundsjukan är då bitter och hemsk
att vi föds unika och dör som kopior
är något som jantelagen gillar förespråkar
den lagen trampar jag helt enkelt ner
blir arg då jag dess fula tryne upplever ser
aldrig att jag låter den förstöra det som är jag
är min egen konstnär i allt och följer mitt hjärta var dag






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-15 11:39



Bookmark and Share


  Moodyteen
"att vi föds unika och dör som kopior" är det som stack ut allra mest för mig i din text. I den värld vi lever i får vi sällan höra att vi duger som vi är utan alltid ska något ändras om det ska vara utseende, stil, eller ens tankesätt. Det är så viktigt att man gör det som gör en lyckligast i hjärtat och lever sitt liv som man vill! Mycket bra text mare, fortsätt skriv dina vassa men inspirerande texter så du kan nå ut till människor som behöver dina ord!
2018-10-15

  Kungskobran VIP
Att tåla andra åsikter än de egna
är för många svårt.
Läser bara sådant som passar bra
för de egna åsikterna .
Världen blir bekväm och smal
skönt att inte ha så många val,
Att fria tankar stryps spelar ingen roll
då slipper jag groll
Får stanna i min egen värld
för vad den nu är värd
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP