Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Art of War

Under tiden som hon läser upp gärningsbeskrivningen låter jag tankarna slingra sig kring hennes gravidmörka bröstvårtor och nyper till så hårt att mjölken börjar flyta. Hon skriker till och stirrar sen förskräckt ner på sin våta blus, utan att förstå vad som har hänt. Ber om en kort paus. Kommer sen tillbaks till rättsalen men är märkbart tagen. Ett enkelt byte. Jag krossar henne fullständigt när vittnesmålen inte längre verkar vilja följa manus. Allt i rättvisans tjänst.

P.S. När det gäller män är det mest effektiva sättet att få dem ur balans att smeka prostatan inifrån anus.




Fri vers av Svarte Petter
Läst 380 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-06 20:26



Bookmark and Share


  DominiQueen
haha - kaxigt underbart burlesque :-)
2015-07-23

  Federico Romano VIP
Vad ska jag säga.. Bokmärker för att analysera..
2014-02-06

  Tess74
Outstanding!
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Svarte Petter