Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 6 Februari: Ökad risk bland ungdomar med aktivitetsstöd.


Utredning hit och utredning dit

 

Vet inte om jag ska skratta eller gråta

det är och förblir en gåta

Hur man kan lägga ner pengar på undersökning

efter undersökning

 

Och sedan komma till en slutsats

att de som utsätts för en strapats

Kan drunkna lättare utan flytväst

trivs bättre i kyrkan utan präst

 

Att Slösa pengar på onödiga undersökningar får mig att må illa

men får väl trösta mig med sanningens dilemma

Bättre att de skriver om skiten, än en total tystnad

några sovande hjärncellerna någonstans kanske vaknar upp och lyssnar

 

Så om ni nu inte redan visste det

har nu äntligen vetenskapen bekräftat det

Aktivitetsstöd leder till ökade självmordsförsök

Skönt ändå att någon sätter mina ord i tryck, för mina ord tycks alltid gå upp i rök




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-07 07:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Huvudsaken att det är de rätta personerna som säger det.
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP