Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag valde

Jag har gjort dåliga val, det gör mig inte till en dålig människa.

Jag valde att inte anmäla, det gör mig inte till en dålig människa.

Jag valde att inte berätta för mina föräldrar, det gör mig inte till en dålig människa.

Det gör mig bara till en människa.

En väldigt rädd människa.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Penslar
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-07 14:02



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2014-02-07

  coffe
och en väldigt stark människa!//c
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar