Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnhalvor.

Oformliga figurer i ett dimmigt sinne, fan vet om det är fantasi eller minne?

De saknar massa men tyngden känns, svårt att andas och det bränns!

Fragmentariska förvirrade bilder av solar, flickor i stora hattar och djävlar!

Hjärnhalvor som tävlar...




Fri vers av deNeergaard
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-07 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard