Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spirande Genom denna nålens öga ser framtiden.


Genom


Jag är


men inte för evigt.






Illusoriskt bygger ljud

toner till Nocturne

i en civiliserad värld.

Kontrollerat våld

smeker över horrisonten som en storm.



Lövet är till

för att falla.


Askan som blir ett nu

precis som du.




Övriga genrer (Översättning) av Aftonvännen
Läst 418 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-02-07 21:56



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
"av jord är du kommen, jord skall du åter varda" ekar genom när jag läser den här. Löven faller, men kommer dock igen!
2014-03-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Orden dansar
upp och fram som
på en tavla fritt
och efter en titt
på svart och vitt
önskade jag att
ordet varit mitt!
Hur allt kan gå
och hur det
en kan nå så...

2014-02-08

  lodjuret/seglare VIP
Skönlirande poesi
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen