Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sprittande musik strömmar ur morgonradion


Haiku 8.2.2014 (svit)

 

dansande flingor
utanför rummets fönster,
innanför minkdans

 

till solig musik
rör sig oemotståndligt
glada versfötter

 

vinden skingrar natt
blåser fram en ljusgrå dag,
torra löv vinkar

 

2014-02-08     08:33




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-02-08 07:31



Bookmark and Share


  petter rost
Den andra haikun är mej en riktig pärla!
2014-02-09

  Linda CH VIP
Glädjespridande och inspirerande!
2014-02-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina!
2014-02-09

    Anna Sefyrin Höijer
Livfull och vacker morgonvers! :)
2014-02-09

    ej medlem längre
ständig resenär
genom årstid och ålder
stanna nyfiken
2014-02-09

  walborg
Härligt gränsöverskridande text
2014-02-08

  axveronika
Leksamma och fina
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP