Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonprommenad

Snöslaskklafsande;
med ullstrumpor i skorna
slipper jag frysa.




Bunden vers (Haiku) av Skaldekarl
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-08 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah..! en ny lärdom.. tack!
2014-02-09

    Skaldekarl
Det är viktigt att det är ull, för det är varmt även om det blir lite blött!
2014-02-08

    ej medlem längre
eller tjocksockar!
2014-02-08

  axveronika
Vad vore livet utan ullstrumpor?
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Skaldekarl