Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring i kyla



I det stilla vinterljuset blir min själ så varm och mild
ja i brist på sol och värme orkar jag ej vara vild
Jag vill krypa under filten och en kopp med varm choklad
söker minimala känslor och en blick som gör mig glad.

I en kyla går jag framåt och jag ser ej något ljus
denna vinter bor i själen på en man som som saknar hus
Saknar allt men äger mycket, jag är otacksam som få
men i själen bor en oro, den är inte lätt att klå.

Den är avlad av min längtan, med ett mål som ej kan nås
den är omöjlig att äga, jag har nycklar men ej lås.
All den kärlek jag då känner mot de kära som jag har
borde jag nog vara säker på att livet gett mig svar.




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-08 23:20



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Rara ord.
2014-02-09

  walborg
Underbar dikt med rim och rytm och ett riktigt fint innehåll som gör mig glad
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP