Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser våren komma



jag ser våren komma
gående på den gamla byvägen

med vitsippor och tussilago i sitt hår
floden som virvlar strömmar
bäcken som porlar

grus kvar från vinterisen
rinner längs små vattendrag
som bildas i smältisens sista andetag



jag vilar på en bädd av drömmar
mina önskningar om det goda livet
min glädje att inget försaka

jag dikterar med inspirationen
naturen har visat upp sitt skådespel
alla former finns i min matrix
jag sjunger inom mig

mitt hjärta brister av beröring
din hand finns här i min
jag älskar stjärnorna du skjuter ut
som bloss om förtröstan och tillit



jag ser våren komma gående
med blommor i sitt utslagna hår

hon sjunger en sång om försoning
möten och samverkan
kreation


jag vilar i livets hand
i kroppen jag föddes till

mitt sinne ser skönhet
i allt

och allas skapelse
igen













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-09 09:39



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om
tonerna
i detta smycke
2014-02-09

  Lars Hedlin
Mycket fint skapat!
2014-02-09

    ej medlem längre
härlig stämning!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP