Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Walkmen


Hillmen

Om himlen hade ett namn

vad skulle den kalla sig själv?

Och hur folkbokför man

den som alla känner,

som inget vet vart ifrån?

Havet är fyllt av daktyler

och vem äger den avspeglade?




Bunden vers (Hexameter) av Dawid Stjaernekling
Läst 343 gånger
Publicerad 2014-02-09 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dawid Stjaernekling
Dawid Stjaernekling

Senast publicerade
Hillmen
* Se alla