Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min krets av poeter

I min krets av poeter skriver man i
många meter. Lyrik av lycka och lyrik
av sorg, vi fyller av lyriska bokstäver
hord av tomma ensliga torg.

I kärlekens tecken, i ensamhetens
namn samlas vi alla, det här är allas
vår hamn.

I tider präglade av poeter lever och
skriver vi i ett frihetens land.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 395 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-09 13:16



Bookmark and Share


  Yeppis
Fiffigt skriven
2014-05-22

  b.c.
och vi samlas här vid din dikt.. fint!
2014-02-14

    Dan Myrbeck
BRA!
2014-02-14

  ULJO
Väl förmedlat
2014-02-10

  Densen VIP
I friheten att skriva, kan man skärskåda ofriheten i sina tankar...
2014-02-09

  coffe
wow..underbar/c
2014-02-09

  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat ;)
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.