Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som en våg, så som en himmel

Du rör mörkret till tårar, upplysta av månens
sken rinner dom sakta

sakta

Så som en våg av sorg, så som denna mörka
himmel, så bryts tystnaden i texterna som
talar om oss, texter som vi talar med varandra
om men helst vill undvika

Jag bryter tystnaden med ett hulkande och
viskande av någonting oskrivet.
Om det var slut för länge sedan varför står
jag här i mörker och gråter tårar som rinner

sakta

sakta.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 389 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-09 14:06



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skrivet, berörs
2014-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Rörande ord...
2014-02-09

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-02-09

    Lars Gullberg
Du skriver så vackert Helena
2014-02-09

  M M Mannheim VIP
Vackert och känsligt.
2014-02-09

  mickech
bra och känslig dikt!
2014-02-09

  Wallpaper punch
gillar denna (trots tårar, månen, himmlen)
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.