Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorgligt


Marius

Giraffkalven Marius i Köpenhamn
fick ett dödshot över sitt namn
med bultpistol och obduktion
fick danska barn en lektion
- varken kärleksfull eller känslosam




Bunden vers (Limerick) av Mona J.
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-09 19:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA vår vackra värld!
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.