Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets återkomst






Gick långsamt
steg efter steg

Tungt och besvärligt

Stannade ofta
samlade krafter

Gick från mörker till ljus
var nära att ge upp

Kom fram till slut
log försiktigt

Nu kan jag skratta
utan att det känns förbjudet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-10 10:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
:) fin! Så bra! ;)
2016-10-11

  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-02-17

  Alicia Stenfors
Grattis!
2014-02-13

    Monica Kvist VIP
Det var vackert beskrivet!
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP