Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkär



att älska dig
sommardag

brisen
den glädje

alla sånger jag hör


fåglarna
på gren utför

livets dans
och flyger

par


jag nänns röra mig
till naturen

där finner jag
en del

av mig

som jag älskar


avgudar
prisar

ger

de blå ögonen

en plats att vila
inspireras

fyllas med
passion


lyfter den sköra
vitsippans kronblad

till mina läppar
smakar


natten
som en smekning

en förlovning

ett andetags mellanrum


däri
finns du och jag

alla
och en var

välsignade



















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-10 12:13



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Å, en hel dikt
skriven i rosa
Det blev en fin morgon
Tack
2014-02-12

    Birgersdotter VIP
Lycklig fin dikt
2014-02-11

  Niclas Petersson VIP
Självkär är bra.
Gillar.
2014-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2014-02-10

  Lars Hedlin
Gillar din text!
2014-02-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Härligt det spirar med positiv energi av/Dig och din poesi./kram på dig Lena.
/Diana.
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP