Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna är lite mer verkliga bakom slutna ögonlock.



du andas inte längre
allt är tyst
ditt hjärta slår några tafatta slag
innan det äntligen stannar

och verkligheten är förbi




Fri vers av Tofan
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-03-18 11:52



Bookmark and Share


    pergunnel
;__;

du är bäst :*
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan