Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ej genomarbetad.


jag väntar, längtar, suktar...


den dagen världen
verkligen ligger
på sina bara knän
och ber mig att förlåta
den dagen ska det hela ske

för jag vet
att den tiden kommer

världen
i en annan vinkel
och jag får själv
se ner på allt jag alltid trott
varit alldeles
underbart

och
den dagen
ska det hela ske.




Fri vers av Tofan
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-03-18 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan