Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cancer Is But A Symptom, Corporate Greed Is The Disease


att andas utan luft (cancer)

OCH jag kryper ihop inuti, låter mina
ögon gråta sig torra när ingen ser
då verkligheten plötsligt blir så verklig

jag ser igenom dig och din styrka
din rädsla tränger fram och den skär
djupt inuti mitt bröst

värken i ditt bröst, var inget annat än 
ett rop att vi inte lever för evigt 
sa läkaren lågmält på rutin

OCH jag kryper ihop inuti, låter mina
lungor snabbt andas ytliga andetag
då allt plötsligt känns syrefattigt
meningslöst

jag faller
du faller 
alla faller

jag ser igenom dig och din styrka
dina tankar om framtiden som 
plötsligt fått ett slutdatum


så snälla stanna en stund till
bara så att jag får lov att känna
dig nära en stund till

innan sanden runnit slut




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 722 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-02-10 21:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Smärtsamt bra skrivet om att andas utan luft.
Orden , tankarna alla ord känns som om att de är på rätt plats
2023-03-22

  Nina Nightwish
Oj vad den här texten kändes inom! Ryser av igenkännande genom varje rad
2018-04-27

  aol
Så stark berörande text
2015-01-24

  ia VIP
" så snälla stanna en stund till
bara så att jag får lov att känna
dig nära en stund till

innan sanden runnit ut"

Blir mållös

Det är så otroligt vackert, smärtsamt, innerligt, berörande, du berör med varje stavelse. Otroligt starkt.
2015-01-20

  walborg
Så otroligt stark text
2014-10-30

    maija tuori

Oerhört starkt berörande .
2014-10-27

  Connie
Smärtsamt berörande. Du skriver så bra!
2014-08-17

  Magica VIP
Smärtsamt, berörande!
2014-05-15

  Tess74
Så starkt. Så smärtsamt.
2014-03-31

  Liiindis
" jag ser igenom dig och din styrka,
dina tankar om framtiden som plötsligt fått ett slutdatum".

Älskar den meningen. Den är så sorglig men ack så vacker!
Keep'em coming!!
2014-02-19

    Teodora
stark skildring.
2014-02-15

  axveronika
Berörande smärtsamt som bara den som vet kan skriva
2014-02-15

  Eva Langrath VIP
Starka varliga ord om något man inte kan fly ifrån.
2014-02-15

  Lärling
Mycket starkt och berörande.
Vilken gåva att du har orden...
2014-02-11

  sommarmoln
Tårar trillar nerför mina kinder då jag läser o tar in dina ord...verkligheten blir smärtande påtaglig. Önskar livet inte var så fruktansvärt orättvist...

Önskar jag kunde skicka en gnutta hopp o styrka...
2014-02-11

    ej medlem längre
Oerhört starkt berörande, kan knappt kommentera.. Du skildrar det mycket bra..
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric