Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte samma varandra

Vi möts i det tysta
Vi möts i det förgångna
Men vi möts aldrig här och nu

Vi hänger oss åt varandra
Men det är inte samma varandra
Det är samma hav
och det är samma stenar
Men det är inte samma varandra




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-10 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP