Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten kärlekshistoria x 5 [tanka]

"Wow. Världens snyggaste"
Bredvid mig på en konsert
Jag tänder din cigg

Flera timmar senare
kysser du mig hårt hejdå

---

Prickar på skärmen
Du skriver till mig just nu
trots att det är höst

Trots avstånd i tid och rum
så är du så nära mig

---

Jag ställer frågan
"Fyrtio minuter. Kaffe?"
Du har tid över

Efter tvåhundra dagar
ska du le mot mig igen

---

Tiden går långsamt
Hundra mil genom Sverige
Nervositet. Aj

Du möter mig vid spåret
Din skjorta ser så mjuk ut

---

Påväg tillbaka,
Stockholm ligger i mitten,
centralstationen

Vi kysser varandra mjukt
Du kramar min hand hejdå




Bunden vers (Tanka) av frosthjärta
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-11 00:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt sammansatt givandes en önskan om mer, som nedan skrev.
2015-12-21

  Katinka VIP
Helt brilliant. Man vill veta mer.Berörs. Jättebra!
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta