Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beslutet att inte handla kan ha sina konsekvenser.


Jag skäms så

Jag vill inte,
Att du läser detta,
Jag skäms så, kan inte berätta,
Utan att hålla ögonkontakt, kanske du förmår,
Utan någon som helst kontakt, du kvittar i hur jag mår,
Du var på jakt, nattvargarnas pakt, det var din ånga,
Du gjorde något, något du borde ångra,
Jag skäms så,
Jag vill inte, Jag vill inte, Jag vill inte!
Jag ångrar mitt beslut,
Att skämmas,
Och jag skäms så,
För nu delar vi tårar,
Och jag skäms så,
Du är fortfarande ute,
Och jag skäms så.




Fri vers av SittaSkrivaSkina
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-11 19:11



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Stark text. Berör och sätter igång tankar.
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

SittaSkrivaSkina
SittaSkrivaSkina

Senast publicerade
Jag skäms så
* Se alla