Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller om och om igen

Du reser dig upp, det är din tur nu
Din tur att glänsa
Men jag tänker inte bry mig
Tar ett djupt andetag och stirrar ner i boken
Allt är oförberett men ändå så vackert
Som den perfekta prinsen från den perfekta sagan
Överstiger du förväntningar, krossar alla gränser
Jag kollar upp och du möter min blick
Dem djupblåa ögonen är som en avgrund utan slut
Och jag faller, faller och faller, om och om igen
I ett hav av blått, blått mörker




Fri vers av Chaichai
Läst 346 gånger
Publicerad 2014-02-11 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt bra skrivet!
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Chaichai
Chaichai