Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självupplevt.


Dikt och brasa.

Dikt bara för mig
framför brasan
Med thé och whisky.

Elden falnar.
Slänger dikten i brasan.

Elden flammar till,
dikten försvinner.

Det blir kallt.


ue.





Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-11 22:51

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram