Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala är ju silver...

Står du och gafflar ett så´nt skick!
Ja i köket där fick jag en kick
när jag där tänkte
på det som mest blänkte
vårt tilltalande silverbestick




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 790 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-12 07:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Grattis till Mest Bokmärkta!
2017-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
En härlig text som man blir glad av...
2014-02-15

  Johan Strömstedt
Ingressen är härlig resten ger några finurliga textrader.
2014-02-15

  axveronika
Haha. Ode till silverbesticken en grå februaridag
2014-02-15

  ULJO
Applåd
2014-02-14

  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2014-02-14

  limerick
Suveränt!
2014-02-14

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt**
Genialiskt *Deklamerat*
Som ALLTID**
Tala är Silver
Tiga är Guld
Silver Lyser Blänker
Så Utmärkt du Tänker
/Kram*
2014-02-13

    Dan Myrbeck
Ja, gafflar man för mycket
så kan det bli knivigt!

Har du läst min bästa limerick?
Den heter "Telefonsex".
2014-02-12

  lodjuret/seglare VIP
Kul att skriva om föremåls möjliga liv och kiv
2014-02-12

    ADI Nehlin
:-) underbar
2014-02-12

    Efter10
Haha! grym!
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt