Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland händer det







Trots stora ambitioner att fånga hela dagen

händer det ibland

att jag tappar greppet redan på förmiddagen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-02-12 08:18



Bookmark and Share


  Julio VIP
Och trots stora ambitioner släppa dagen, händer det ibland att man tar sig i kragen och griper tag den..tänkvärd text
2014-02-18

  Cymbaline Andreas
Så kan det vara.
Den är bra!
rakt på spiken!
2014-02-18

  Maj-Lis VIP
Känns igen
2014-02-17

    Monica Kvist VIP
Man FÅR ta en paus ibland och sedan komma igen full av energi.
2014-02-16

  Lollitta VIP
+++++

JAAAAAAAAAA!!!
2014-02-16

  Alicia Stenfors
Du är stark, Marita, och du kommer att klara allt!
2014-02-13

  Anya VIP
Mycket bra! Stor igenkänningsfaktor! Denna tar jag med mig i dagen.
2014-02-12

    Emma Björn
Du kommer klara det, Marita! Var bara stark, umgås med de du älskar och låt dom ibland bära dig... :)
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP